Tulevat tapahtumat

Pe 7.8.20

Her Alone

 

Her Alone

 

Her Alone on päämäärätietoinen metalliyhtye, jonka soittamassa musiikissa herkkä ja samaan aikaan vahva laulutulkinta yhdistyy asenteikkaaseen ja ammattitaitoiseen soitantoon. Ohjelmistossa raikavat tällä hetkellä mm. Nightwishin, Amorphisin, HIM:in, Stratovariuksen ja Evanescencen mukaansatempaavat kappaleet. Yhtyeen agendaan kuuluvat tulevaisuudessa myös omat sävellykset. Genreltään Her Alone tulee edustamaan vahviten sinfonista metallia, vaikka nykyiseltä settilistalta löytyy paljon muutakin. Her Alonen konserttia ei kannata jättää välistä, sillä kukaan ei vielä tiedä millaiselle tielle tulevaisuus yhtyeen viekään.

Facebook

 

La 8.8.20

SKYB = Savon Kovimmat YsäriBileet

 

 

Syksyllä 2014 DJ:t Frankie & Make & Mickey päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja kaivaa 90-luvun kovimmat hitit varastoistaan koko kansan iloksi. SKYB – Savon Kovimmat ysäribileet saivat alkunsa tuolloin. Savon kovimmat ysäribileet on aitoa ysäritunnelmaa, jota tehdään puhtaasti harrastuksena ja rakkaudesta 90-luvun musiikkiin.

Facebook

 

Pe 14.8.20

DJ KerOne & Kuunari Elina Fiesta

 

 

Reggae, rauha ja rakkaus. Siinä on kolme asiaa mistä Dj KerOne ammentaa fiilistä Dj-setteihinsä. KerOne on jakanut musiikin ilosanomaa Dj-keikoillaan jo monta vuotta ja tutuiksi ovat tulleet niin pienet klubit kuin isot festarilavatkin. Luvassa aurinkoista musiikkia karibialta! KerOnen setit liikkuvat jamaikan one drop reggaesta, rnb:n ja rapin kautta dancehall-tyyleihin. Bileissä mukana salsa y bachatan saloihin johdattamassa tanssiopettaja Lazaro Laguardia!